Cadeautip en producten

Massage of producten cadeau doen!

Wil je graag je moeder, dochter, zus, vriendin, buurvrouw, collega of iemand anders verrassen? Wil je het perfecte cadeau geven voor verjaardag, de feestdagen, als bedankje of zomaar, omdat je vindt dat iemand het nodig heeft om even tijd voor zichzelf in te plannen? Dan is de cadeaubon voor een ontspannende massage, inclusief leuke attentie, heerlijk om te ontvangen, maar ook zeker om te geven! Wie wil jij verrassen?

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15. Je kunt kiezen uit de verschillende massages of een bedrag om te besteden. De cadeaubon is geldig tot een jaar na datum afgifte. Wil je een cadeaubon bestellen? Bel of stuur gerust een berichtje.

Je kunt een cadeaubon ook aanvullen met een van de producten die worden verkocht in de massagestudio en in de webshop, klik hier om naar de webshop te gaan. Je vind hier producten van Loveli, Permsal Magnesium en wellness producten van Treatments, bekend van o.a. Elysium, Thermen Holiday, Veluwse Bron en warmtekussens gevuld met granen en lavendel of met granen en gember.

Loveli
De producten van Loveli zijn troepvrij en 100% natuurlijk. Bekend om de deodorant zonder aluminium.

Permsal Magnesium
Tevens zijn de magnesium producten van Permsal bij mij verkrijgbaar. Magnesium is naast zuurstof en water de derde levensbehoefte van het lichaam. Een tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met voedingssupplementen, maar in een groot wetenschappelijk onderzoek is recent bewezen dat het mineraal beter kan worden opgenomen via de huid. Magnesium staat bekend als het ‘antistress-mineraal’ het draagt bij aan een algehele ontspanning van de spieren in het lichaam en heeft tevens een rustgevend effect op de geest. Ikzelf bijvoorbeeld slaap door het gebruik van magnesium een stuk beter.

Maar wat doet magnesium nog meer voor het lichaam?
- ontspant spieren en bloedvaten
- versoepelt gewrichten
- geeft energie en uithoudingsvermogen
- ondersteunt andere mineralen en vitamines
- verzacht de huid
- verbetert nachtrust
- brengt rust in het zenuwstelsel
- stuurt de gehele stofwisseling aan
- stimuleert vetverbranding
- verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking
- versterkt botten en tanden

Magnesium draagt tevens bij aan een sterker immuunsysteem. Magnesium zorgt ervoor dat vitamines beter worden opgenomen in je lichaam. En dat helpt in strijd tegen corona! ⁣

Contra-indicaties: magnesium werkt bloeddrukverlagend, heb je een lage bloeddruk wees dan voorzichtig met magnesiumolie.
Ook bij slecht werkende nieren en/of trage hartslag, hartblok (storing in de prikkelgeleiding) en neuromusculaire aandoeningen gebruik onder medisch toezicht.

Treatments⁣
De producten van Treatments geven je thuis een wellness beleving. De producten zijn bekend van o.a. wellnessresort Thermen Holiday, Elysium⁣, Veluwse Bron etc.
De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. ⁣

De volgende geuren zijn bij Massagestudio Santai verkrijgbaar:

Shinshiro
Hierin zijn tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

Ceylon
De warme geuren van shea noten, sandelhouten en patchoeli zijn gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn.

Uyuni
Verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid.

Mahayana
Ervaar de frisse en zoete geur van lente op basis van aloë vera en green tea extract.

Warmtekussens
De warmtekussens zijn gevuld met granen en gember of lavendel. Je kunt ze gemakkelijk in de magnetron opwarmen. Ze bestaan uit 3 compartimenten zodat er een goede verdeling is. Te gebruiken bij stijve en pijnlijke spieren, menstruatiepijn, koude handen en voeten, pijnlijke gewrichten, lage en hoge rugpijn, pijn in nek en schouders. Of gewoon heerlijk comfortabel warm op de bank kan natuurlijk ook.

Neem contact op om te bestellen
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct online een afspraak

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore