Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een bijzondere tijd, maar ook een pittige tijd, er verandert veel in je lichaam. Een massage laat je bewust even stilstaan bij deze veranderingen. Het is dan ook zeer welkom voor jezelf om even bewust tijd voor ontspanning te nemen, jezelf, en het groeiende bijzondere kindje in je buik, extra aandacht te geven. 

Een zwangerschapsmassage is geen overbodige luxe. Je hoeft een massage niet uit te stellen tot je zwangerschapsverlof, een massage heeft veel voordelen.

Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van ongemakken zoals bekken- rug- en schouderklachten. Dan is het fijn als door een massage deze klachten verminderen. Ook je nachtrust zal verbeteren. Tijdens de massage zul je ontspannen, je hartslag vertraagt, je baby zal hierdoor ook ontspannen.

Bij een zwangerschapsmassage wordt minder diep gemasseerd dan bij een 'gewone' massage, zodat er niet teveel afvalstoffen vrijkomen. 

De zwangerschapsmassage kan gegeven worden vanaf 13 weken tot aan het einde van je zwangerschap. De massage wordt gegeven in zijligging, hierbij worden benen en hoofd ondersteunt met kussens zodat je comfortabel ligt.

Raadpleeg hier de contra indicaties.

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct afspraak zwangerschapsmassage

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore