Massage Berkel en Rodenrijs

Gun jezelf, tussen alle drukte door, even tijd voor jezelf.

Afspraak maken

Massage in Berkel en Rodenrijs

Welkom bij Massagestudio Santai. Mijn naam is Florence de Rijke-Driessen, geboren in 1970 te Rotterdam. Door mijn Indische afkomst ben ik opgegroeid met massages. In mijn Massagestudio nabij Berkel en Rodenrijs zorg ik dat iedereen tot rust kan komen en ontspannen de deur uitstapt. Zelf ontvang ik nog maandelijks een massage, noem het een periodiek lichamelijk en geestelijk onderhoud voor mijn lichaam én geest!

In mijn Massagestudio in omgeving Berkel en Rodenrijs ben je van harte welkom voor een rustgevende massage. Tijd nemen om te ontspannen in de drukke tijd waarin we leven is belangrijk. Een massage is een weldaad voor lichaam én geest. Juist nu in deze tijd waarin we ook te maken hebben met corona, is het belangrijk om te ontspannen door een massage te ondergaan.

Veel mensen ervaren spanning door thuiswerken, de onzekere tijd geeft spanning, er is geen tot weinig fysiek contact, dit alles maakt dat een massage - aanraking - belangrijk is.

Regelmatig een massage ondergaan verhoogt je immuunsysteem, stimuleert de doorbloeding, vermindert stress, maakt je hoofd leeg, verhoogt het gelukshormoon, spieren worden soepeler, kan emoties (op een fijne manier) losmaken. Kortom; je voelt je na een massage helemaal ontspannen, een weldaad voor lichaam én geest.

Voel je welkom bij massagestudio Santai, voor een rustgevende massage in een fijne ontspannen sfeer.

Meer informatie
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Leuk als ik je binnenkort mag ontmoeten in mijn Massagestudio nabij Berkel en Rodenrijs. Wil je ervaren wat Massagestudio Santai voor je kan betekenen?

Klik hier voor contactgegevens en voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken