Afspraak maken

Wil je een afspraak maken?

LET OP:

Ik ben heel blij en trots op de enorme groei van mijn Massagestudio en de klanten die met regelmaat bij mij terugkomen. Als gevolg daarvan heb ik onvoldoende ruimte om op dit moment nieuwe klanten aan te nemen. Dit is natuurlijk een mooi compliment, maar een 'nadelige' bijkomstigheid van dit succes.

Zodra er weer ruimte is zal ik dit kenbaar maken, dus hou mijn website, of social media, goed in de gaten.

Heb je een cadeaubon ontvangen, maar ben je geen vaste klant, dan ben je uiteraard van harte welkom. Je kunt contact opnemen via whatsapp of per e-mail. Geef hierbij even aan dat je een cadeaubon hebt, dan plannen wij samen de afspraak in.

Raadpleeg hier de contra indicaties.

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore

LET OP:
Wanneer je je 1e afspraak maakt bij Massagestudio Santai ontvang je een bevestigingsmail. Hierin tref je een link naar een online anamneseformulier met het vriendelijke verzoek deze tijdig voorafgaand aan onze 1e afspraak in te vullen. Bij onze afspraak zullen we deze samen doornemen.

Wil je liever een afspraak maken per e-mail, telefonisch of via whatsapp, dan is dat ook mogelijk. Als ik de telefoon niet beantwoord spreek dan je naam en telefoonnummer in, ik bel je zo snel mogelijk terug.

Komt de geplande afspraak toch niet uit? Geen probleem. Je kunt deze tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Bij minder dan 24 uur ben ik helaas genoodzaakt 50% van de massage in rekening te brengen. Bij no-show wordt de massage volledig in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde tijd welke ik vervolgens niet meer kan inplannen voor iemand anders. Voor het annuleren van een afspraak kun je mij een whatsapp- of e-mail sturen.

Behandeling alleen op afspraak. Je kunt voor een massage terecht op:

Maandag         09:30 uur - 17:30 uur
Dinsdag           09:30 uur - 17:30 uur
Woensdag       09:30 uur - 17:30 uur
Donderdag      Gesloten
Vrijdag             09:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag          Gesloten
Zondag            Gesloten