Over mij

Over mij

Mijn naam is Florence de Rijke-Driessen, ik ben geboren in 1970 in Rotterdam.

Door mijn roots, mijn vader is Indisch, ben ik opgegroeid met Pitjit (Indonesische massage). Mijn Indische oma, of mijn vader, ‘pitjitte’ vaak mijn nek en schouders wanneer ik hoofdpijn had.

Zelf ontvang ik nog maandelijks een massage, noem het een periodiek lichamelijk en geestelijk onderhoud voor mijn lichaam én geest! Een cadeautje aan mijzelf.

In 2016 heb ik voor mijn gevoel gekozen en ben gaan leren masseren. Naast klassieke massage met anatomie heb ik daarnaast ook diverse massagecursussen gevolgd en dat doe ik nog, zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Ik maak gebruik van Pitjit; oosterse-, maar ook westerse technieken. Tijdens een massage kan ik ook gebruik maken van cupping of bamboestokken.

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. In december 2020 heb ik mijn baan opgezegd om mij per 1 maart 2021 volledig te richten op mijn massagestudio. Masseren is mijn passie.

Mensen even tot zichzelf laten komen geeft mij energie en voldoening. Wat is er nog mooier dan mensen onder jouw handen volledig te laten ontspannen om zo weer even helemaal tot zichzelf te kunnen komen.

Tijd nemen om te ontspannen in de drukke tijd waarin we leven is belangrijk. Massage is een weldaad voor lichaam en geest, geen overbodige luxe!

Neem contact op
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct online een afspraak

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore