Lomi Lomi

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een rustige harmonieuze, ritmische massage uit Hawaï met vloeiende bewegingen van je hoofd naar je voeten en weer terug, geheel gericht op ontspanning. Het lichaam ervaart dan ook een liefdevolle aanraking en komt weer in het eigen natuurlijke ritme. Spanningsblokkades zullen weer worden opgeheven en de MANA (levensenergie) zal weer door het gehele lichaam stromen.

Lomi is de Hawaiiaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken” of “liefdevolle handen”. Het woord is verdubbeld omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

Lomi Lomi herstelt je vitaliteit. Het heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Lomi Lomi verbetert de toevoer van voeding naar het weefsel, bevordert de stofwisseling en reinigt het lichaam van afvalstoffen. Het vermindert pijn, versoepelt de lichaamsbeweging en is stress verlagend.

Kortom, een hele fijne diepgaande ontspannende massage om te ontvangen.

Lomi Lomi is een massage die wordt uitgevoerd met vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd met veel warme olie. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, het lijkt bijna een soort dans over het lichaam, de bewegingen kun je op een bepaald moment niet meer volgen waardoor rust in je hoofd komt.

Tijdens de Lomi Lomi word je minimaal afgedekt zodat de Lomi Lomi vloeiend kan worden gegeven. Het is aan te raden een kleine oudere slip (string) te dragen, of je kunt geheel ontkleed op de tafel liggen, volgens de Lomi Lomi traditie. Om het gevoel van veiligheid te waarborgen worden de intieme delen, in beide gevallen, netjes afgedekt met een handdoekje.

De Lomi Lomi wordt gegeven in 60 of 90 minuten.
60 Minuten, alleen de achterzijde (rug, nek, schouders, armen, benen en voeten).
90 Minuten, voor-en achterzijde en hoofd (voorzijde: borst, buik, armen, benen, nek, gezicht en hoofd).

Raadpleeg hier de contra indicaties.

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct afspraak Lomi Lomi

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore