Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourneren

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, mits de verzegeling niet verbroken is. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket (met track & trace), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Kies bij het terugsturen van je pakket voor verzending met track & trace, je kunt je pakket dan altijd volgen. Zoekraken of beschadiging van het pakket valt onder risico van de klant.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. Dit kan alleen als producten compleet, ongebruikt, onbeschadigd en de verzegeling niet verbroken is.

Retourprocedure

Wilt u een artikel retour sturen, dat gaat als volgt:

  • Stuur een email naar studiosantai.mail@gmail.com. In deze e-mail geeft u aan dat u uw aankoop wenst te retourneren en met welke reden.
  • Stop het artikel in de doos terug.
  • Voeg een formulier toe met uw ordernummer, naam, adres en uw bankgegevens.
  • Vermeld duidelijk het retouradres van ons op de doos: Studio Santai, Azijnmakerstraat 1, 2645 JW Delfgauw. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Ook blijft u verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst bij Studio Santai.
  • Let op! Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd!

Terugstorting van het bedrag aan de consument
Uw aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te ruilen. Ook hier geldt; dit kan alleen als producten compleet, ongebruikt, onbeschadigd en de verzegeling niet verbroken is.

U kunt hiervoor contact opnemen met studiosantai.mail@gmail.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Kies bij het terugsturen van je pakket voor verzending met track & trace, je kunt je pakket dan altijd volgen. Zoekraken of beschadiging van het pakket valt onder risico van de klant.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct online een afspraak

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore