Wellness Treatment gehele lichaam

Voor diegene die 90 minuten nog niet genoeg vinden ;) deze weldadige treatment. Een pakking geeft diepe ontspanning voor lichaam en geest, werkt ontgiftend, verzacht en hydrateert de huid.

Tijdens deze treatment wordt je lichaam gescrubd met een zachte scrub crème waarna de lichaamspakking wordt aangebracht. Je wordt ingepakt in folie. Doordat de dode huidcellen worden verwijderd en de poriën openstaan worden de werkzame stoffen goed opgenomen door het lichaam. Tijdens de pakking heerlijk ontspannen met een voetmassage. Hierna wordt de pakking verwijdert met warme kompressen en volgt een ontspannende lichaamsmassage.

Je kunt kiezen uit de volgende pakkingen;

Aloë Vera crème pakking:

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.

Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten:
cocos olie, shea butter, olijf olie.

Deze pakking heeft de volgende werkingen:

  • voeden en verjongen
  • verzachten en revitaliseren
  • rijk aan vitamine A en E
  • hydrateert de huid

Chocolade pakking:
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De pakking werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. Daarnaast zijn de hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen, versterkt het de bloedvaten en verbetert de doorbloeding. Tevens zit in cacao stoffen die het gelukshormoon produceren waardoor je een geluksgevoel zal voelen. 

Soft body pakking Bamboe:
Een heerlijk zachte crémepakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen. De crèmepakking bevat argan olie, vitamine E, cocosolie, shea butter, olijfolie.

Bij deze treatment, behalve de pakking, worden de producten gebruikt van Treatments. Deze producten zijn tevens verkrijgbaar in de massagestudio of via de webshop.

Raadpleeg hier de contra indicaties.

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct afspraak Wellness Treatment gehele lichaam 120 minuten

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore