Hydrakussenmassage

Hydrakussenmassage

Hydrakussenmassage, oftewel warmwaterkussenmassage.

Het is een totale massage van het lichaam die wordt gegeven op een waterkussen gevuld met warm water van ongeveer 40 graden. Je blijft tijdens de massage liggen op je rug. In rugligging word je gehele lichaam gemasseerd met warme olie. Je rug wordt ingesmeerd met warme olie, zo ook het warmwaterkussen. Hierna ga je op je rug op het kussen liggen en begint totale ontspanning.

⁣De warmte van het water ontspant al snel de spieren, het stimuleert een betere doorbloeding, afvalstoffen kunnen gemakkelijker worden afgevoerd.⁣

Er wordt gemasseerd tussen het kussen en je lichaam. Jouw lichaamsgewicht draagt bij aan de diepe werking van deze massage. De warmte van het water geeft extra ontspanning aan de spieren, wat ook weer een positieve mentale uitwerking heeft. Een weldaad voor lichaam en geest, beide komen in balans.⁣

Deze massage is voor iedereen fijn, een aanrader, ook voor als je niet op je buik kunt liggen en/of draaien. Ook heel geschikt voor mensen met fibromyalgie.

Bij deze massage worden voeten, benen, buik, rug, armen, hoofd en gezicht gemasseerd. Het is goed om een oudere (kleine) slip aan te hebben tijdens de massage, dit in verband met de vele olie die bij deze massage wordt gebruikt.

Bij een buitentemperatuur boven +/- 22 graden kan deze massage niet worden aangeboden. Het lichaam heeft bij hoge temperaturen onvoldoende gelegenheid om af te koelen.

Raadpleeg hier de contra indicaties.

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore
Kennismaken Studio Santai

Kennismaking

Lees verder
Massages Studio Santai

Massages

Lees verder
Tarieven Studio Santai

Tarieven

Lees verder
Huisregels Studio Santai

Huisregels

Lees verder

Maak direct afspraak Hydrakussenmassage

Book an appointment with Massagestudio Santai -ladies only- using Setmore